Ekipa
24/11/2021
Bijeli podložak sa sivim uzorkom
25/11/2021
Show all

Psi i kosti

33,18 (250,00 kn)

Nema na zalihi

Podijeli proizvod na mreži

Opis

Prekrivač za sve tipove nosiljki. Proljetno – jesenski prekrivač.

Prekrivač je sašiven od flisa sa unutarnje strane i vodonepropusnog softshell mash materijala sa vanjske strane. Softshell  materijal jest flis materijal   na koji je prevučen sloj paropropusnog, ali vodonepropusng i vjetronepropusng materijala.

Stavlja se nakon što je dijete stavljeno u nosiljku. Može se koristiti obostrano. Kapuljača je odvojiva.

Prekrivač se prisloni na leđa, u visini vrata djeteta, kako bi kapuljača  bila ugodna za nošenje. To je ujedno i visina na kojoj se vežu vezice za pojaseve na ramenima.  Vezice koje se nalaze na sredini prekrivača se mogu i ne moraju vezati oko pojasa nosioca, ali mogu se vezati i za pojas nosiljke u visini rebara nosioca. Vezice se mogu zamijeniti i gurtnama, koje dolaze gratis uz prekrivač. Na prekrivač se stavljaju uz pomoć drukera. Kada se prikopčaju u križ, podešava se duljina gurtni. Jedna gurtna i jedan par vezica  će biti postavljeni na prekrivač, tako da se lakše može odlučiti što  prvo koristiti i kako  u budućnosti mijenjati  način vezanja.

Debljina ovog covera se može usporediti sa vjetro nepropusnom i paropropusnom duksom. Za kontinent se toplo preporuča zimski uložak sa vatelinom, a za Istru je dovoljan i flis – flis uložak.

Ukoliko želite ovaj prekrivač  koristiti zimi toplo preporučamo slijedeći  odvojivi uložak:

Uložak se kupuje kao zasebni proizvod.

Prati na 30 stupnjeva. U sušilici sušiti na mješovitom programu.

 

Recenzije 0

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Psi i kosti”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)