Kategorije
News Uncategorized

Obavijest o slanju pošiljki

Sve narudžbe zaprimljene poslije 15. lipnja 2018. biti će isporučene tek poslije 25. lipnja 2018. godine zbog selidbe. Vidimo se ponovno u Sesvetama!

Kategorije
Uncategorized

Kasnimo!

Zbog smrtnog kvara na računalu na kojem su nam sve zaporke i program za izdavanje računa, kasnimo sa isporukom paketa.
Novo računalo je kupljeno, podaci su obnovljeni i paketići već danas kreću na svoja odredišta.
Ispričavamo se na kašnjenju.
5x

Kategorije
News Uncategorized Za Vas izdvajamo

Zimske jaknice/prekrivači za nosiljke

Zbog velikog interesa za zimske jaknice za nosiljke vrijeme dostave za one koje se naručuju prema narudžbi se produžuje za 5 radnih dana.

Razlika cijena zimskih jaknica ovisi o materijaima koji su upotrijebljeni. Oni koje su izrađene sa  vjetronepropusnim ili dizajnerskim materijalom su nešto skuplje zbog viših cijena prilikom kupnje materijala.

 

Pozz, 5x-ovci

 

 

 

Kategorije
News Uncategorized Za Vas izdvajamo

Želite li 15% popusta pri slijedećoj kupnji?

Nagrađujemo sve svoje vjerne kupce kuponom od 15% popusta pri slijedećoj kupnji.
Sve što je potrebno je pohvaliti se “ulovom” nekog našeg proizvoda kojeg ste kupili te se pohvalili na nekoj društvenoj mreži.
Pošaljite nam link na “ulov” na info@petiks.hr i mi vam šaljemo kupon kod koji omogućuje 15% popusta na cjelokupnu košaricu i besplatnu poštarinu.

Kategorije
Za Vas izdvajamo

Univerzalne prekrivači za nosiljke

Prekrivač za nosiljke / cover sašiven je od vodonepropusnog materijala sa vanjske strane i flisa/ minkija/ pamuka sa unutarnje strane.

Dovoljno je dug i širok da prekrije cijelo dijete do 3. godine života. Duljina i širina se može regulirati stoperima koji se nalaze na samom prekrivaču. Kapuljača je odvojiva.

 

 

Kategorije
Za Vas izdvajamo

Tratinčica platnene pelene sa aplikacijom

Za ovisnike platnenih pelena osigurali smo nove doze platnenih pelena sa aplikaciom po vašem izboru. Pelena je sašivena od pamučnog velura,a dezen aplikacije birate iz već ponuđenih aplikacija ili ako želite neki specifičan natpis, slobodno nas kontaktirajte. Pelene se proizvode u Puli u maloj šivaoni gđe Ivane.

Kategorije
Za Vas izdvajamo

Podložak za kolica

Učinite vožnju kolicama ugodniom koristeći univerzalni podložak za kolica.

Kategorije
Za Vas izdvajamo

Grickalice

Dijete vam gricka pojaseve nosiljki? Ne želite ju prati poslije svakog nošenja? Potražite naše grickalice…

Kategorije
News

Tabita nosiljke za djecu

Ukratko ću Vam ispričati kako je nastao brand Tabita ( živ dokaz da Njemu nije ništa nemoguće).

Još dok sam bila trudna sa svojim prvim djetetom moj suprug ( moram spomenuti da mi je upravo on bio i još uvijek jeste velika podrška i pomoć) i ja smo odlučili da se više ne vraćam na svoj posao nakon porodiljnog.  Željeli smo da ja stojim kod kuće sa bebom, ali da nađen neku zanimaciju kod kuće tako da nam ipak kapne koja kuna.

Molili smo se Bogu da On nekako pokrene stvar. I nije nas iznevjerio. Vrlo brzo dobili smo ideju da počnemo šivati trudničku odjeću i još neke potrepštine za bebe. A zanimljiva stvar u svemu tome je da se ja nikada nisam bavila šivanjem. No, Bog je na moj put stavljao sve potrebno, od mašina, osoba koje su bile spremne pomoći i naučiti me, davao mi je snage, vjere, novih ideja… A ako se pitate kako je došlo ime Tabita?  Ideju za ime Tabita dao nam je jedan prijatelj. A Tabita je, ako neznate, žena koja se spominje u Bibliji i koja se bavila šivanjem. (Djela apostolska 9:36)

Kada se rodilo naše drugo djete od jedne susujede dobila sam na posudbu sling maramu i to je bilo to!  Napokon nešto da mi olakša kretanje sa dvoje male djece. Nosiljka me je oduševila jer sam napokon mogla sama ići sa njih svoje svugdje gdje sam htjela. Jedno djete sam vozila u kolicima dok je drugo uživalo u slingu. Odlazak u parkić više nije bio nemoguća misija. A i oni brzinski odlasci do trgovine ili pedijatra više nisu bilo nočna mora. Ako ne znate, Split je pun skala i auta koji ne ostavljaju mjesta za kolica. Tako da kad bih isla samo sa jednim djetetom i slingom ništa nam nije bio problem. Nije prošlo dugo i počela sam šivati sling marame i još mnoge druge nosiljke kao što su mei tai, elasična marama… i još neke druge stvari za bebe koje nisu bile dostupne na hrv. Tržištu. Preporuke za naše proizvode su se brzo širile.  A u svaki proizvod bilo je utkano mnogo truda i ljubavi. Ja evo, i nakom 10 godina otkako je sve to počelo, i dalje uživam u šivanju.

Već nekoliko godina imamo obrt koji se bavi šivanjem svega i svačega. Imamo nekoliko zaposlenih. A nije se samo naš obrt proširio. I naša obitelj se proširila. Milošću Božjom imamo petero zdrave i predivne djece ( svi su uživali u nošenju u Tabita nosiljkama).

I što da kažem za kraj nego „ Hvala ti Bože!“