Shop

Crni remen za dječje hlače bez kopče
29/09/2015
Slinček marama točkice na bijelom
07/10/2015
Show all

Noćni paket-Flafi konoplja/bambus sa zaštitnom pelenom

600,00 (4.521,00 kn)

Podijeli proizvod na mreži

Opis

Noćni paket  Flafi platnene pelene sadrži 5 pelena u kombinaciji  konoplje  i bambusa i jednu zaštitnu pelenu. Do sada se pokazala kao pelena sa najvećom moći upijanja, te odolijeva i najvećim popišancima.

Konopljin flis i bambusov velur sjedinjeni u izuzetno mekanoj i nježnoj peleni namijenjenoj jednako iskusnim sladokuscima kao i početnicima u svijetu platnenih pelena!

Vaša beba uživat će u nježnosti bambus frotira (70%bambus, 28% organski pamuk i 2% poliester) od kojeg je izrađen unutarnji sloj pelene, kao i u mekoći vanjskog sloja pelene izrađenog od konopljinog flisa (55% konoplja, 45% organski uzgojeni pamuk)!

Pri dizajniranju ove lijepe pelene osobito smo se vodili Vašim sugestijama i željama, te je izradili u novom, užem kroju s jednim uloškom duljine 70 cm, koji se podešava presavijanjem na željenu duljinu prema potrebi!

Pelenice u ovoj izvedbi imaju odvojiv glavni upojni uložak (“soaker”) duljine 70 cm, koji se podešava presavijanjem na željenu duljinu prema potrebi; strana okrenuta bebi je presvučena izuzetno nježnim bambus frotirom, a druga strana konopljom visoke moći upijanja.

Podešavanje jedne od tri moguće veličine vrši se s pomoću kvalitetnih plastičnih drukera. Lijepo pristaje oko bebinih nogica i struka. Kopčanje oko struka se vrši kvalitetnim plastičnim drukerima, ili s pomoću čičak trake, prema Vašoj želji – cijena je jednaka.

Veličine: jedna veličina pristaje svima („one size fits all“).

Kopčanje oko struka (molimo, odaberite u prozorčiću sa opcijama):

  • s pomoću plastičnih drukera, ili
  • s pomoću čičak trake.

Održavanje: Obavezno se pridržavati priloženih uputa. Pranje u perilici na 60° C, sa jednom žlicom deterdženta, bez omekšivača. Sušenje na zraku ili u sušilici – program “Pamuk – delicate”. Glačanje nije dopušteno. Bambus se ne smije izlagati octu, izbjeljivačima i omekšivačima rublja.

Važne napomene:

  • Preko ove pelene potrebno je staviti zaštitnu pelenu.
  • Ovaj paket pelena u osnovnoj cijeni   uključuje  zaštitnu pelenu.
  • Obzirom na iznimno veliku potražnju paket će biti isporučen u roku od 15 radnih dana, direktno od strane proizvođača.

 

 

 

 

Dodatne informacije
Način kopčanja:

Čičak traka, Plastični drukeri

Zaštitne gaće

vel.S, vel M, vel.L

Recenzije 0

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Noćni paket-Flafi konoplja/bambus sa zaštitnom pelenom”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)