Par riječi o nama

petiks logo

Kako smo počeli

Petiks j.d.o.o. za proizvodnju i usluge je mala obiteljska firma čiji su proizvodi namijenjeni za djecu u pokretu .

Osnovni podaci

Petiks j.d.o.o. za proizvodnju i usluge Stjepana Mikuša 10, 10360 Sesvete IBAN:HR3723400091110606204, Privredna banka Zagreb, Swift broj: PBZGHR2X OIB: 64313450686 GSM_ 00385 98 575 200

Mi smo obitelj koja broji pet članova. Zato smo jednostavni d.o.o nazvali Petiks. Imamo troje živahne djece koja predstavljaju naš najveći izazov i inspiraciju. Od prvog dana nisu se voljeli voziti u kolicima i autosjedalicama, a u malom automobilu tada nismo imali klimu. Vožnje nervozne djece su u pojedinim trenutcima uistinu bile pravi izazov. Tako je nastao i prvi univerzalni podložak za kolica i autosjedalice. Jedan je morao odgovarati svoj opremi za  prijevoz, jer smo u to vrijeme imali jako malo skladišnog prostora.

Svi proizvodi osmišljeni su sukladno potrebama naše djece. Danas, kada su naša djeca školarci svoja iskustva i kreacije dijelimo sa drugim roditeljima i djecom.

Svi proizvodi su napravljeni ručno, u maloj šivaoni našeg potkrovlja. Ne postoji velika serija jednog proizvoda. Prilikom osmišljavanja proizvoda težimo multifunkcionalnosti i univerzalnosti, kako bi ga mogli koristiti što duže i u što je moguće više različitih prilika.

Često izlažemo na sajmovima gdje smo upoznali prekrasne i kreativne ljude. Jedna od njih je i gđa Đigaš Danijela, poznatija pod nickom Flafica.